CONCURS ” LA PREVENCIÓ, UN VALOR SEGUR ” 2017

fotografia-300x150

Si us agrada la fotografia esteu de sort! El departament de treball, Afers socials i Families en col.laboració amb el departament d’ensenyament i amb el suport de la Fundació Prevent, organitza un concurs de fotografia sobre la PRL ( prevenció de riscos laborals).

OBJECTIU: Concienciar de la gran quantitat de riscos que ens envolten el dia a dia i en qualsevol tipus de feina. Fomentar el valor de la prevenció per tal d’anticipar-nos a possibles successos no desitjats, com ara els danys de la salut derivats del treball.

Identificar un risc és el factor clau per poser eliminar-lo o minimitzar-lo.

LLegiu bé les bases i ANIMEU-VOS A  PARTICIPAR!

http://treball.gencat.cat/ca/ambits/seguretat_i_salut_laboral/promocio_i_campanyes/concursos_prl/