Bizbarcelona: la fèria

SlideBizBarcelona

Bizbarcelona, feria organitzada per Fira Barcelona, ofereix als emprenedors solucions per a fer desplegar les seves idees, trobar nous destins per als seus negocis o rutes de vol innovadores per a les seves empreses.

Per aconseguir-ho, es realitzen conferències, taules rodones i reunions entre emprenedors, inversors i assessors, entre altres activitats. Els participants en aquestes activitats són representants d’entitats financeres, assegurances, institucions públiques, franquícies i xarxes socials.

Tot això ha convertit el Saló Emprenedor en la millor plataforma de internacionalització, finançament i creació d’empreses amb especial èmfasi en els mecanismes de creixement empresarial i innovació.

 

Propera edició Bizbarcelona:

Del dimecres 30 al dijous 31 de maig del 2018.

Recinte: Fira Barcelona, Montjuïc

Ciutat: Barcelona

 

Més informació a:

http://www.bizbarcelona.com/