Activitats compartides entre famílies professionals: I tu què fas?

Activitats compartides entre famílies professionals: I tu què fas?
El Departament de FOL ha iniciat un projecte anomenat I tu què fas?  l’objectiu del qual és apropar i afavorir la relació entre l’alumnat, a més de fomentar el coneixement entre els diferents cicles formatius del centre.

El passat dia 9 de març vam organitzar una trobada entre estudiants de 2n del CFGM d’Estètica i Bellesa (família professional d’Imatge Personal) i de 1r del CFGS d’Administració de Sistemes Informàtics en la Xarxa i Desenvolupament d’Aplicacions Web (família Informàtica i Comunicacions).  Agraïm als estudiants la seva bona disposició en l’activitat i a la professora Marina Tadeo el facilitar-nos la trobada dels diferents grups. Us pengem alguns recursos visuals per què veieu que bé ho passarem. Continuem!


IMG-1496IMG-1492IMG-1493IMG-1494IMG-1495IMG-1497IMG-1499IMG-150011IMG-1501