On puc cercar feina???

On puc cercar feina???

Estem arribant a la fi del curs escolar i molts de vosaltres es plantejareu cercar feina aquest estiu.  O, algunes de vosaltres esteu acabant la vostra formació i us sorgeix aquesta pregunta:

I ARA COM I ON CERCO FEINA??

Teniu diverses opcions per poder començar a buscar feina, la primera d’aquestes es crear un bon currículum com hem vist a les nostres classes. La Universitat de Girona ha creat un document on explica detalladament quin és el contingut mínim que s’ha d’incloure, us adjuntem el document.

Ja tinc aquest pas realitzat i ara em queda cercar les ofertes de treball, on ho puc fer? La manera més senzilla és cercar mitjançant els portals d’internet o les apps que tenim al nostre abast, us detallem algunes d’aquestes:

  1. Feina activa.
  2. Borsa Jove del Treball.
  3. Infofeina. 
  4. Infojobs.
  5. Indeed.
  6. Monster.

I aplicacions per al mòbil com ara:

  1. Job today
  2. Job and talent
  3. Corner job
  4. Trabajos.com

El més important és emplenar acuradament el PERFIL d’aquestes pàgines web, és el primer que es fixen les empreses.

Per finalitzar aquest post, apuntar la importància de la xarxa social professional més gran que hi tenim al nostre abast, LINKEDIN. Aquesta xarxa ens servirà per crear una xarxa de contactes amb les diferents empreses que ens interessen, així com cercar treball per sectors. Hi pots visitar el nostre linkedin aquí.

ENDAVANT AMB LA CERCA!