Continuem amb el projecte: I tu què fas?

Continuem amb el projecte: I tu què fas?

Recordem que des del Departament de FOL i EIE s’ha dut a terme un projecte anomenat I tu què fas?  l’objectiu del qual és apropar i afavorir la relació entre l’alumnat, a més de fomentar el coneixement entre els diferents cicles formatius del centre.

En aquest cas ha sigut el Departament d’Electricitat i electrònica   el que ens ha convidat a un Concurs de “Robots seguidors en línia” organitzat pel CFGS de Sistemes de Telecomunicacions. Hem pogut aprendre sobre els robots creats per aquests alumnes i com aquests es poden llançar al món empresarial ja que ens han presentat una empresa (Siro 3D) creada, i assessorada per Barcelona Activa, per un alumne de la FP Dual de Sistemes de telecomunicacions i informàtics que s’ofereix al nostre institut.

Aquesta activitat s’emmarca dintre del projecte per fomentar el coneixement entre els diferents cicles existents a l’institut, ja que els alumnes que hi assistiren a aquest concurs i presentació van ser els torns de tarda de:

  • CSGM Vídeodiscjòquei i so (1r).
  • CSGS Realització de projectes d’audiovisuals i espectacles (1r).
  • CSGM Estètica i Bellesa (1r).

Continuem coneixent què fan els nostres companys i companyes!

ITQF 2 ITQF 3 ITQF 4 I tu que fas