Saló de l’Ensenyament

Saló de l’Ensenyament

Els dies 20, 21, 22, 23 i 24 de març del 2019, Barcelona acull novament el Saló de l’Ensenyament. El Saló de l’Ensenyament 2019 celebra la 30a edició.

El Saló de l’Ensenyament és una cita ineludible per a joves i professorat. Aquesta fira posa a disposició de l’alumnat i el professorat activitats, serveis i material per conèixer més a fons les característiques dels itineraris formatius i ajudar a l’estudiant en la seva presa de decisió. Serveix per assessorar els estudiants que busquen ampliar la seva formació, ja sigui després de l’etapa obligatòria o per reforçar el coneixement en altres àmbits com màsters o postgraus.

Al Saló, diversos centres educatius públics i privats que ofereixen formació professional (grau mitjà o superior) també hi seran presents per orientar aquells alumnes que prefereixin aquesta via formativa després de l’etapa obligatòria. A més, les principals universitats del país mostren la seva oferta formativa a aquells estudiants que es plantegen iniciar els estudis superiors. També ensenyaran l’oferta en màsters i postgraus ofertats per aquests centres.

Com a novetat d’aquest any, l’exèrcit també estarà present al Saló de l’Ensenyament.

QUAN?

20, 21, 22, 23 i 24 de març del 2019.

ON?

Recinte de Montjuïc. Palaus 1 i 2 (Pl. Univers, av. Reina Maria Cristina, s/n, 08004, Barcelona).

HORARI:

De dimecres a divendres, de 9 a 19 hores; dissabte, de 10 a 20 hores; i diumenge, de 9.30 a 14.30 hores.

PREU?

El preu per al públic general és de 6 € o de 5,50 € en cas d’acreditar la possessió del Carnet Jove.

Pots trobar més informació a:

http://www.ensenyament.com/ca/