Fundació Èxit

Fundació Èxit

El passat 2 d’Abril, els alumnes de Carrosseria van finalitzar el projecte dut a terme en col·laboració amb la Fundació Èxit. Després de vàries sessions de mentoria, els alumnes de 1r de Carrosseria han pogut exposar els seus projectes.

El projecte de la Fundació Èxit és un programa en el qual els alumnes, amb l’acompanyament de voluntaris corporatius d’empresa, aprenen a treballar en equip, conèixer les seves habilitats i competències i elaborar una idea de grup que es presenta com a proposta de millora del seu aprenentatge. Ha estat un projecte formatiu innovador que destaca pel seu alt component innovador i per ser un projecte win-win que aporta valor a tots els que han participat en ell.

En què ha consistit aquest projecte?

El Projecte de la Fundació Èxit aposta per l’acompanyament als joves des de l’inici i sobre tot el conjunt de la classe. Mitjançant metodologies innovadores i idealment la co-creació entre joves, professors i professores i empreses, a l’inici del primer curs es plantegen reptes educatius motivadors, vinculats a cada especialitat formativa.

Al llarg de l’any, els alumnes de 1r de Carrosseria han rebut vàries Masterclass, sessions impartides per voluntaris d’empresa, amb contingut nou i d’impacte, que ha permès als joves descobrir el sector, l’empresa i la professió. A més, a través de la Mentoria grupal, els joves, organitzats per grups, han comptat amb mentors d’empresa i tècnics de Fundació Èxit que, al costat dels tutors del centre educatiu i de la professora de FOL, els han acompanyat al llarg del tot el procés.

El passat 2 d’abril, els alumnes van presentar els reptes educatius treballats i els resultats obtinguts.

Aquest projecte suposa per a l’empresa una magnífica oportunitat per conèixer i atreure talent, formar un planter de futurs treballadors i treballadores per al sector i promoure el desenvolupament competencial dels seus actuals empleats.

Al centre educatiu li permet alinear la seva formació amb la realitat del mercat laboral, completar el currículum de l’aula amb l’expertesa de l’empresa, així com minimitzar l’abandonament prematur escolar.

Per als nostres alumnes és una oportunitat de millorar la seva motivació amb la figura del mentor/a i grup d’iguals, augmentaran la seva ocupabilitat en rebre formació directa de l’empresa i han pogut ampliar la seva orientació pel coneixement del mercat laboral.

D’entre les propostes fetes pels alumnes, l’equip guanyador ha estat:

  • Ayman Bel-lhacen
  • Carlos Campusano
  • Mohammed Chaibi
  • Javier Díaz
  • Juan Manuel Méndez

Enhorabona!!!

 

oznor

oznor

cof

cof

cof

cof

oznor

cof

cof

oznor

oznor

oznor

oznor

cof

cof

cof

cof

cof

cof

cof

cof

dav

Foto grupal AXA Mercè

A continuació, teniu un vídeo del projecte:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/els-diners/video/5844879/#.XLgbC5boe7E.whatsapp