Formació i Orientació Laboral (FOL)

         

Benvolguts/des Estudiants,

Benvinguts al curs 2017-2018. Des d’avui fins el final de curs  compartirem aula i matèria i espero que amb resultats beneficiosos per a tots.

Presentant breument el mòdul de Formació i Orientació Laboral (FOL), us diré que aquest és un crèdit transversal que es cursa en tots els Cicles Formatius de Formació Professional. Aquest modul és de 99 hores lectives de les quals 66  hores són de formació laboral i 33 hores de prevenció de riscos.

Per nosaltres és una matèria apassionant, l’objectiu fonamental de la qual és iniciar al futur tècnic professional en el món del treball, oferint-li una sèrie de recursos que li han de permetre l’accés al mercat laboral i la planificació del seu  futur professional. És a dir, el que us oferirà serà eines que després us ajudaran en un futur molt proper en la vostre vida professional.

D’altre banda, la prevenció de riscos laborals us dona la possibilitat d’obtenir una certificació del nivell bàsic de 30 hores i adquirir uns coneixements imprescindibles per incorporar-vos al treball tant pel que fa als elements de la prevenció de riscos a l’empresa i la seva gestió, com al marc normatiu, als riscos específics de la vostra professió i les mesures de protecció i prevenció per eliminar-los o minimitzar-los.

                                                                                                          Bona feina, molts ànims i endavant!!!!!